Post by clictemprimmughpon on Feb 9, 2022 11:39:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами увеличават ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
Отнема много време за надграждане на кораби без да харчите пари и става скучно. След като похарчих пари за купуване на 2 кораба, които работеха добре известно време, докато мощността и на двата кораба падна, а сега ме бият по-малко кораби, които не плащат, въпреки че моят кораб е предназначен да бъде по-висок. боклук . Хващам всички капки, моят кораб е най-високото, което може да достигне. Работеше чудесно известно време и след това вие намалихте мощността му. Иска ми се никога да не купувам кораба сега.
Wooolw
Yaall ми върна моят гръмотевичен кораб, но трябва да построя умения от нулата, това е много време и монети
Намалих две звезди, защото няма потвърждение при харчене на скъпоценни камъни. Като се има предвид колко трудно е да се събират скъпоценни камъни, трябва да има някаква мярка срещу случайно изразходване на скъпоценни камъни. Случайно щракнах върху сандъка с 3 скъпоценни камъни два пъти и ви уверявам, нямаше изскачащ прозорец. Сандъкът току-що се отвори и ме помоли да избера карта от 5-те, както обикновено.
Хубава игра без причина 😂😂, но все пак обичам тази игра 💜💜😘😘😘😘. Който е направил тази игра, благодарим много, че направи тази игра за нас.
Хареса ми да играя тази игра, но проблемът е, че не мога да изляза от акаунта си във Facebook. Искам да изляза от него, но няма опция за това Моля, помогнете ми да изляза 🙏
Наистина се наслаждавам на играта. Чудесно е за прекарване на време, когато работя дълги часове, но за разлика от много хора нямам пари, за да отида и да пусна игра за скъпоценни камъни, монети или надстройки. Първо трябва да се погрижа за домакинството. Все пак би било хубаво да повишите класа, без да се налага да плащате всички пари.
Игри за Windows Phone – Магазин на Microsoft
Добра игра, но монетите или джемовете, необходими за надграждане на кораби, са високи, също така ново събитие трябва да дойде като един край на събитието.
хубава игра, мисля, че може да ви хареса тази
Вече не съм доволен от тази игра. Изисква твърде много пари и е станал пълен с хакери. Въпреки това съм инвестирал твърде много, за да си тръгна сега.
😉
Бих оценил 5 звезди, но загубих целия си напредък на земята и дори когато се опитам да използвам моя фейсбук, той не работи и моят потребител е ram xander busano, моля, поправете това
Страхотна игра
Това е просто най-добрата игра, но за съжаление ударих стена на ниво 21, завърших 1179/2520, купих няколко кораба, но няма да плащам за диаманти, просто загубих 300 от тях случайно натискайки грешен бутон. Няма начин да напредвам без да харча пари, няма начин да печеля значки за герои, рекламите бяха страхотни, доведоха ме до този момент, но в края на деня, ако дори не успея да премина lvl 21, тази игра ще приключи на пейката, за постоянно.
Ако продължиш, печелиш!! В крайна сметка и вие ще загубите!
Актуализация 11\18, току-що актуализирана и сега всяка PVP игра ме пуска, казвайки, че това е моята връзка. Никога не съм имал проблем с връзката до тази актуализация. Наистина се наслаждавам на тази игра. Страхотна графика и игра, лесен за напредък и не твърде много реклами. Общото време е гадно, предупреждавам.
много хубава игра
Играта е супер има и онлайн битки
Тази игра е хубава, много приятна, но имам един въпрос, моля някой да обясни. Защо не мога да си купя кораб, опитах се да купя Killer Frost, но пише "Отключи на 16 Boss", но вече го победих, все още пише същото, моля, аз съм нов играч BTW
Играта се затваря много пъти след приключване на гледането на промоционалния филм (100% докато x се появи на екрана) за двойни монети и/или за допълнителна награда. По този начин разгледах над 90+ филма и не получих обещаните монети или скъпоценни камъни за тези 90+ филма. Става доста досадно, когато това продължава да се случва. Липсват поне 400 000 монети и над 150 скъпоценни камъни по този начин, но завършихме промоцията за разработчиците....
Малко предложение. Имаме едно тестово ниво, където можем да играем с всеки кораб, миникораб безплатно, крила и да видим възможностите. Това ще ни помогне да закупим правилния кораб.
Играта не се зарежда през последните 4 дни. Защо да записвам видео. Не се отваря. Ясно и просто.
забавно, просто, много за правене
Когато отида на PVP, са необходими повече от 3 сек., за да започна да правиш точки, това не е добре, след това в тези 3 минути има малко пространство или време мъртво, защото нищо не се появява, така че не можете да продължите да правите точки, а също и това не е добре, просто направете тези 3 минути пълни с шансове за печелене на точки, също изглежда, че другият играч от другата страна има различна игра, когато времето ми свърши, те по някаква причина продължават да правят точки, но не и аз, няма добри мъже.
Когато станете по-силен, врагът ви ще стане три пъти по-силен от вас. Дори вие сте надстроили кораба си до максимум, което ви струва стотици долари, но все пак трябва да стреляте всеки от тях стотици пъти, за да ги убиете. Да не говорим за шефовете. Искате да получите скъпоценен камък, гледайте реклами. Най-смешното нещо е Wheel. Можете да получите само 1 скъпоценен камък и ако имате достатъчно късмет (най-вече ще получите безполезен билет), можете да получите 10 000 монети, където е много далеч от необходимото.
Space Shooter - गैलेक्सी अटैक आर्केड गेम rswg
Galaxy shooter Валути и скъпоценни камъни Безплатно
Mindustry Aksiyon jcqe
Space shooter Galaxy attack Speeder. Безплатно. Ludo Master PC. Безплатно. Squid Squad Mission Revenge. Безплатно. Squid Game Hidden Money. Безплатно
Забавна игра. Все пак не бих препоръчал да го играете. Освен ако не възнамерявате да харчите реални пари. Можете да стигнете само дотук, без да харчите пари.
🏇🏇🏇🏇🥇
Забавна игра, но постоянно се срива.
Не за деца. Има функции за чат. Контролите са наред, но трябва да го промените в настройките, за да е добре. Има възможности за играч срещу играч и други. Разработчиците трябва да поставят чат в описанието. В началото хладно, но накрая не е добре. 😔
Забавна игра, тя дава опции освен плащането за покачване на ниво, но това ще отнеме много време. Вероятно бих похарчил пари за играта, но това, което те искат в $, и това, което получавате, е твърде малко, за да направите вдлъбнатина при изравняването.
яко
Do you know what interesting things are waiting for you in this Space Shooter: Alien vs Galaxy Attack (Premium) - the VIP version challenges all the
Добра игра, но подъл начин за генериране на доходи с помощта на моето устройство. Обичах да играя тази игра повече от често, изпращам спам, рекламирам повече игри плюс купувам неща нахххх безплатно търсене, изрежете тази партида, за да получите пет звезди
Да те таксуват да пърдиш, ако можеха.. първи свят и след това започва да става все по-трудно да се плаща.. никога повече не плащам на дизайнерите на игри, тъй като те пускат и завършен счупен sht през цялото време
Приложението се срива, тъй като актуализирах телефона си този месец, няма да се зареди, просто пише, че имам проблеми с данните, това е единствената игра на телефона ми, с която имам проблеми, дори когато съм на Wi-Fi, пише това Не искам да загубя всичките си кораби, които съм спечелил и закупен... това е срамота, защото току-що дадох на тази игра страхотна оценка по-рано този месец ..
Space Shooter Galaxy shooter mod apk (Безкрайни диаманти / карти / медал) v1. ... престрелка и след това Space Shooter: Galaxy Attack е играта за вас.
Добре
Трудно е да намерите безплатна игра за изтегляне, която да не ви претоварва с реклами или микротранзакции, но това е една от тях. Обичам стрелците, а този е лесен и забавен за игра.
Space shooter - Galaxy attack არკადული tsl
Готина игра