Post by clictemprimmughpon on Feb 9, 2022 11:24:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečně všechny ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing HD 2022 version ▞▞▞
velmi zajímavá hra.
Slušně vyrobené, ale je potřeba změnit pozadí načítacích obrazovek, protože každý hráč okamžitě rozpozná Burnout Paradises Burning Pheonix a závody Nakumura. Měl bych dodat, že jen velmi málo vybraných aut lze upravit, protože se pro ně odemyká pouze několik dílů a barev a nikde není žádný návod ani informace, jak je odemknout!
Street Racing HD रेसिंग nrhm
街レースHD レース jjlb
PvP režim je v pořádku, ale nemůžeme hrát s přáteli. Proto dávám této hře 3 hvězdičky.
Power Rangers: Legacy Wars Actie vna
Street Racing HD Dirke zcbm
Zatím nic moc ale věřím, že se to s následujícími aktualizacemi zlepší
Nevím, jestli je můj telefon rozbitý, ale nemohu ho nainstalovat, nevím proč to prosím opravte, abych mohl hrát, můj telefon není rozbitý, protože si stahuji aplikaci, ale nemohu nainstalovat, komentuji a mohu nainstalovat, ale čekám 5 dní, takže to jo. Na fotce na fotce hry to vypadá pěkně, tak ať zkusím, jestli je to pravda nebo ne
Nemohu se dostat přes tutoriál, aniž by hra spadla. Je také extrémně laggy.
Bavilo mě to, návykové a vůbec. Zkuste ale vylepšit grafiku hry a ovladatelnost aut. Na zdraví.
Hra je pěkná a grafika je taky dobrá, ale když jsem se po chvíli pokusil přehrát online videa pro získání bonusu zdarma, videa se nenačítají... udělejte s tím něco...
Je to nejrychlejší offline automobilová hra, jakou jsem kdy hrál, myslím, že většina offline automobilových her je pomalá, ale tahle je nejlepší.
Jeto super
Strašné ve všech směrech. Grafika pochází asi z doby před 10 lety. Díky ovládání máte pocit, jako byste řídili kus želé... Tato hra nikdy neměla vzniknout! Je to nejhorší závodní hra, jakou jsem kdy hrál.
Jakožto dlouholetý hráč Racing her tak tuto hru považuji za docela velký trash... design lap přímo při hře okopírovaný od A9, handling a drifting aut je úplně někde mimo hranice a ještě k tomu špatné grafické úpravy při nárazu do NPC.... také špatně okopírovano od A8
Dobré
Hugo šéf a řekl, že je první fbn jkajxma fbn jkajxma fbn jkajxma fbn jkajxma mm a přiložený soubor pro váš čas Hfhf
Miluji tuto hru, protože grafika, auta a různé oblasti hry vypadají realisticky
To je. Celkově opravdu dobrá hra, myslím, že byste ji měli vyzkoušet, je plná grafiky a opravdu dobrý čas a také mnoho misí 🐕🐕🐕
Tak, tak, tak, tak, tak, tak, tolik reklam! & nejen proto, abychom se „dostali dopředu“, buď!. Náhodné reklamy, které zabijí hru! mohla by to být hra sestupových aut s tolika reklamami!
Lepší pocity v jakékoli závodní hře
Toto je pěkná hra, ale přidejte si další kariérní úrovně a nejhorší věcí jsou auta, mnoho aut je třeba koupit za skutečné peníze nebo drahokamy
Hra je v pořádku, ale potřebuje další aktualizaci, abych mohl mít nejlepší hru. Potřebuje pár aktualizací a teď to není v pořádku, ale když vstoupím do závodu, posílám zpět na domovskou obrazovku. ale celkově je to skvělá hra. 9 z 10!.
Ta hra má hnusnou grafiku ta hra je odflaknutá
stahuje se pomalu
Street Racing HD Dirke zcbm
Nejlepší závodní hra, ale chci, abyste přidali dělníka, když opravujeme auto. Pak to bude vypadat realističtěji
ovladatelnost je jako když jsem jako dítě udělal autíčka, poslal jsem auto do jiné dimenze, grafika není úplně dobrá, ovládání taky není dobré... jo.
Je to kopie hry Street Racing 3D, ta hra (Street Racing 3D) existuje již několik let, její funkce jsou zkopírovány ze Street Racing 3D, jen některé funkce se liší 😡😡😠😠👿 pokud někdo chce hrát hry jako je tato zahrajte si prosím #Street Racing 3D#
Tato hra je skvělá, ale myslím, že nemůžete vydělat diamant, který si můžete vybrat, jestli chcete tilt nebo somthehin
tato hra je úžasná a mám pět aut gt 86 golf type r viper &c7 ta hra je úžasná a cool
Street Racing HD რბოლა aygb
Grafika není na úrovni. Potřebujete mnoho vylepšení. Vypadá to jako videohra z 90. let.
Grafika a ovládání opravdu špatné. Hratelnost je mizerná. Učte se z Rally Fury
Vynikající Racer, rychlá a ostrá grafika. Připomíná mi Burnout Takedown, jak narážíte do jiných aut. Doporučuji vyzkoušet toto.
Špatný. Špatný. Vlastně bych tomu žádné hvězdy nedal. Ani mého 4letého syna to nebaví. Není vůbec konkurenční. Nudná hra. Plýtvání daty a časem
Dobrá hra.muzu jenom doporučit
Do 3 úrovní hratelné a zábavné, pak už bez PE ez do hospody nelez
Vypadá a hraje se jako Unity tutoriál. Neměl jsem zapnutý zvuk, ale nedovedu si představit, že by byl taky moc dobrý.
Pokud do této hry něco přidáte, bude tato hra zajímavější
Je to dobre ale grafika a malo aut ovládání hodne dobre ale jinak ok hra
Úžasná hra Street Racing, ale nefungovala 4 omlouvám se, děkuji
Opravdu miluji tuto hru, miluji ji.
Dejte prosím Morden auto, ale hra je skvělá
Zatím dobrý
Dříve jsem to hodnotil 5 hvězdičkami, ale nyní hodnotím pouze 2, protože vaše herní mechanismy automaticky zničily mé hodnocení PvP. Byl jsem v top 1000 s tříhvězdičkovou stříbrnou ligou, nevím jak, klesl jsem na nulu až na bronz s 19000 žebříčkem. Odinstalováno 👎👎
Miluju řízení. Ale hra se pokaždé, když aplikaci otevřu, otevře a pak se vypne a já musím odemknout telefon, abych otevřel aplikaci, co mám dělat
Ovládací prvky jsou v nejlepším případě D. Grafika je mnohem menší než F. Ani nestojí za váš čas.
Dá se hrát
Dobré, aby byly diamanty dostupnější