Post by clictemprimmughpon on Feb 9, 2022 11:03:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب خیلی پول ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
سلام من آرتین هستم این بازی خوبه ولی۱مشکلی داره باید با کار این بازی هم دستم هم عالی باشه
بد چون باید مرد و زن پیدا کنی بعد از هر کاری که دوست دارن میکنن ولی دست سازندش درد نکنه اسم من حدیثه و از استان اصفهان هستم، ۱۰ سالمه بای بای😘😘😘💖💖🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ❤❤
این بازی خوب است و من این بازی را دوست دارم، نکته این است که شما فقط باید چیزهای بیشتری را که می توانید بسازید و هیولاهای دریایی اضافه کنید، من ناامید نیستم فقط انتظار بیشتری داشتم.
خیلی بازی خوبی هتم دانلود کنید
نمی یاره
سلام خیلی خوب بود سرگرم کننده وجذاب ولی اگه ازاول شروع نمیشد بهتر بود خداحافظ
بازی عالی! من برنامه را باز می کنم و لوگوی شرکت ها را دریافت می کنم! بازی تمام شد! آن را نمی خواهد بارگذاری گذشته که نصب آن ارزش آن را ندارد.
Idle Arks: Build at Sea Εύκολα uapb
خیلی بازی مزخرفیه ماله بچه کوچولو هاس بدترین بازیه عمرم بود این ی ستارم از سرش زیادیه😝
این بازی پتانسیل جدی دارد. آرامش بخش است و من این مفهوم را دوست دارم. با کمی تلاش دارم از بازی بیکار A1 صحبت می کنم. همانطور که در حال حاضر نشسته است، شوخی نیست، در عرض 2 دقیقه آن یک مزرعه تبلیغاتی است. این تقریباً توهین آمیز بود که چگونه به سرعت تولید با تقاضا برای ارتقا مطابقت نمی کند ...
خیلی خوبه ولی بالا نمیاد
بازی خوبیه بد نیست سپاس از سازنده ی این بازی
Idle Arks: Build at Sea Casual lnr
خیلی...تبلیغات زیاد. من درک می کنم که شما باید پول خود را بدست آورید، اما "تبلیغ را برای هدیه تماشا کنید!" بدترین راه برای انجام آن است. هیچ راهی برای دانستن زمان آمدن آن وجود ندارد، بنابراین در نهایت به تماشای تبلیغات تصادفی برای یک پاداش رضایت بخش می پردازم. من بدون آن ویژگی امتیاز بسیار بالاتری می دهم
دوستش دارم. زمان بسیار خوبی برای مصرف کننده است و نیازی به تماشای تبلیغات در ارز بازی ندارید. یک بازی پنج ستاره واقعی
ابوکفه
خیلی بده
وقتی حوصله دارید این واقعا سرگرم کننده است 🥱🥱 بله، این یک بازی ساده است اما از آن نوع بازی های ساده ای است که می خواهید تمام روز را هر روز انجام دهید. شما ملاقات می کنید و همه چیزهایی که به نوعی شبیه یکی از آن بازی هایی است که دوست دارید 💕💕💕 از شما که تمام روز در آن بازی می کنید، هرگز نمی توانید از این بازی خسته شوید 😅😅🎯 به من اعتماد کنید
کانال تلگرام جوین شو free_airdropmoney ارز دیجیتال رایگان به دست بیار
عالییییییییییییییییییییییییییییه🤙🤙🤙🤙🤙🤙👌👌👌👌🤩💖
این بازی واقعا سرگرم کننده است اما گاهی اوقات به نوعی عقب می ماند. من جوجه ها را دوست دارم که مرغ ها آن را بهتر می کنند! اما در کل واقعا بازی خوبی است!
عالییییی😘 حتما نصب کنید
بد نی اما خوبه به پنج ستاره نرسیده ام ۴ رو رد کرده برای همین ۵ تا ستاره دادم
فروش تبلیغات واضح است که هدف اصلی آنها در این بازی است و سرگرم کننده نیست. بازی در ابتدا بسیار جالب است، اما پس از چند سطح ارتقاء به قدری گران می شود که تنها راه کسب درآمد تماشای مداوم تبلیغات است. همچنین یک کلاه آفلاین نیز وجود دارد، بنابراین حتی پس از مدتی انتظار (یا بیکار ماندن) که فکر می کنید ممکن است منابعی برای ارتقاء چند چیز وجود داشته باشد، دریافت کنید و بازی فقط به اندازه کافی برای یک ارتقاء جمع آوری شود. آنها باید نام را به AD Arks تغییر دهند.
واقن این بازی خوب است
خوب نیست
تازه بازی رو نصب کردم کاش که کشتی هی حذف نشه هر مرحله
خوبه آیریک نوروزی
من فکر می کنم این یک برنامه عالی است که می توانید به صورت رایگان بسازید! تبلیغات زیادی ندارد و لذت بخش و سرگرم کننده است. اگر دوست دارید بسازید و اوقات خوشی داشته باشید، به شدت توصیه می کنم این برنامه را دریافت کنید.
عالی عالی عالی نصب کنید
عالییییی
این بازی فقط دارای تبلیغات بسیار زیادی است! من فکر می کنم بازی دارای یک حلقه گیم پلی هسته نسبتاً جالب است. من دوست دارم که هر بازمانده ای را می توان به وظایف مختلفی اختصاص داد، و یک بازی بیکار برای قالب بازی موبایل عالی است، اما توسعه دهندگان اجازه داده اند تمام پتانسیل بازی آنها در زیر سیل تبلیغات از بین برود. یک تبلیغ هر ۹۰ ثانیه یا بیشتر منتشر میشود، اما چیزی که واقعاً باعث خنده من میشود این است که (مانند بسیاری از بازیهای موبایل دیگر) میتوانید تبلیغات بیشتری را برای جوایز درون بازی تماشا کنید. برای چه چیزی به این همه پول تبلیغات نیاز دارید؟!
حوصله میخواد
من بازی را دوست دارم بسیار سرگرم کننده است اما تنها شکایتی که دارم و دلیل اینکه پنج ستاره نیست این است که گاهی اوقات پیشرفتم را از دست می دهم با وجود اینکه سیو می کردم و یک بار حتی نمی توانستم بازی را به مدت 2 هفته بارگذاری کنم تا اینکه من کل تلفنم را مجددا راه اندازی کردم، اما همه چیز دیگر شگفت انگیز بود، فقط ای کاش این رویدادها طولانی تر بودند
قفل شده و نمی توان ساخت. ناگهان بعد از صرف 5 دلار آمریکا برای شخصیت آنها در آخرین رویداد، اکنون نه در رویداد و نه به بازی اصلی نتوانستم پیشروی کنم. بنابراین اساساً پول من دزدیده شد. یک سکه برای این بازی خرج نکنید و مطمئنا وقت خود را صرف نکنید. منم اینو هدر دادم چون بازی قفل شده و نمیتونم پیشرفت کنم. و من قصد حذف و نصب مجدد ندارم زیرا در این صورت همه چیزهایی را که به دست آورده و خریداری کرده ام از دست می دهم
بازی باهالی است خوبه
علی للللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه که میروم داخل بازی هنگ میکنه و میپرد بیرون 💥💥💥💥💥💥👾
من برای انجام کاری از نو شروع می کنم، لطفاً با بقیه بازی به روز رسانی کنید. وقتی نمیتوانید اولین بازی را تمام کنید، بازی جدیدی را شروع نمیکنید. من از شما بسیار ناامید هستم. شما یک بازی خوب را رها می کنید تا یک بازی جدید را شروع کنید. غمگین. به 3 ستاره کاهش یافت زیرا ناقص است و برای شما مهم نیست
بازی اجرا شد و عالی بود
قطعا معتاد هستم، اما من یک گوشی جدید گرفتم و خریدهایم بازیابی نمی شود. کمی ناراحتم باید از اول شروع کنم. بازی را دوست دارم، فقط ای کاش می توانستم آن را ذخیره کنم یا از طریق فیس بوک ذخیره شود تا بتوانم با تمام امکانات اضافی که خریدم، از سطح 3 شروع کنم.
Idle Arks: Build at Sea Casual vdp
کودودووووووو
بنابراین برای دریافت دستاوردهای خود که به دست آورده اید باید یک تبلیغ تماشا کنید؟ وقتی یک سطح را پشت سر می گذارید، منابع ساختمان خود را از دست می دهید؟ من می دانم که شما می خواهید با این برنامه پول در بیاورید، اما به طور جدی کار در این بازی را سخت می کنید. 80% تبلیغات و 20% بازی واقعی. من احساس میکنم این بازی باید هفتهای یکبار انجام شود تا بتوانید منابع کافی برای ساختن چیزی کسب کنید، سپس تبلیغی را تماشا کنید تا آن را دو برابر کنید. بازی روزانه ارزشش را ندارد.
سلام من نوید هستم من تا قلمرو ۳ رفتم حتی سیو هم کردم ولی رفتم و یک ساعت دیگه اومدم از اول اول اومدم یعنی به هم پاشیدم.
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Veiksmas jnzm
بهترین بازی دنیا منون از سازنده این بازی
بازی ایده قایق و جمعآوری منابع را با ترکیب آن با یک بازی بیکار، چرخش جدیدی میدهد. متأسفانه مانند اکثر بازیهای خوب فروشگاه، توسط تبلیغات خراب میشود، آیا میخواهید دستاورد را جمعآوری کنید؟ آگهی. میخواهید این صندوقچههایی را که هر 10 ثانیه به شما میدهیم، دریافت کنید؟ آگهی. شما می توانید این بازی را بدون تبلیغات شکست دهید، اما هنوز زمان زیادی طول می کشد که برای یک بیکار قابل درک است. مشکل دیگر این است که میتوانید تبلیغات را با «خرید» غیرفعال کنید که فقط تبلیغات را غیرفعال میکند. فکر می کنم به جای آن بازی بهتری پیدا کنم.
عالی حتماً نصب کنین