Post by culdileakethorn on Feb 6, 2022 9:49:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара много новца ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Сјајна игра, али би требало бити потребно више реалности и није ми се допало недавно ажурирање које би требало да буде потребно за надоградњу карактера
Сада морамо да надоградимо, поправимо твоју игру ортак
Wrestling Revolution Sportovní kihz
Одлицна
Сјајно! графика је отприлике просечна, помало сува по садржају. Поготово ако немате професионалну лиценцу. Играње је помало незгодно, поднесци су заморни јер су сви потези ограничени. Али у целини. То је прилично солидна игра.. Андддддддд Витх Тхат! Оцена је..... ((7/10))
Лепо, али 3д је боље
Sonya The Great Adventure Aventura bwpc
Погледај човече. Игра је сјајна, озбиљно. Али проблем је што не могу да резервишем мечеве по сопственом избору у режиму каријере као што је вр3д. Молимо побољшајте ово.
одлична игра са квалитетним квалитетом...молим вас, немојте креирати ову врсту игре да је за мене толико зависна игра. Проводим цео свој дан да играм ово. обично не оцењујем ниједну игру и не пишем рецензију о њој. ово је игра коју оцењујем по први пут. док играте овај мобилни телефон се неће загрејати и пуњење се не троши. Мат Дицкие, мој човече. Жао ми је што сам убио Рори Авсоме да одбраним своју светску титулу. 💙 хвала на игри...
У почетку ми се свидело, али онда су ови људи у игри желели да купим професионалну лиценцу. зашто бисте морали да купујете професионалну лиценцу у игри која је бесплатна? Не бих га препоручио, ако морате да купите професионалну лиценцу за игру, зашто је онда у плаисторе-у и бесплатна? немојте преузимати, то је губитак података.
Па, мислио сам да се вратим овој игрици за коју сам мислио да бих увек волео да буде игра број 1 коју је направио Мдицкие. Али након што сам га поново преузео и сазнао да више не могу да креирам свој лик без надоградње игре, натерало ме је да променим своју оцену на 2. Шта год да је ажурирано, мора да сте више размишљали о новцу него о онима који свидела ми се игра, јер сада не могу да створим женски лик без, шта, прво новца у џепу? Ако је тако, онда заслужујете 2 звездице.
Wrestling Revolution 스포츠 ewmu
Real Fight Champions Wrestling Revolution 2020 - Najnovija ...
Одлична игра. Има неколико грешака и проблема, али све у свему дивна игра у којој заиста уживам. Платио сам надоградњу чим сам могао.
Хеј мдицкие, стварно не желим да те видим како креираш игру која је стварно стварно права 2д игра као да ћеш имати посао и онда можеш да улазиш у рвачке мечеве и да се придружиш музичкој индустрији да зарадиш новац, или једноставно да развијеш онлајн игру, нпр. све ваше игре комбиноване у једну, зар не? Мислим да је то добра идеја и многи би сигурно инсталирали ту игру. Одличан посао мдицкие<3
Не желим да му дам четири или пет звездица, али ово је једноставно неправедно јер јебено побеђујете у мечу, ваша снага је опала чак и ако изгубите снагу и даље
Ова игра је веома досадна. Врестлинг Револутион 3Д је бољи. Хвала менаџеру.
Нема додатака који се играју на телефон цхилл Нема проблемааас
Славдроид 1.35.6 APK + Mod [Much Money] for Android.
ова игра је сјајна јер користи потезе из ВВЕ-а и Џими Сијера је Џон Цена, вештица је кул, и игра не заостаје много на телефону чак ни на мом таблету не заостаје, и шампионски појасеви, волим их јер покушавате да задржи своју титулу. а такође можете прилагодити свој лик који је сјајан и можете променити своје потезе који вам помажу у вашим мечевима.
Глитцхинг П.О.С. Не можете чак ни да направите нови лик, а да не морате да избришете целу игру и поново је преузмете. 1 звездица.
Wrestling Revolution 스포츠 ewmu
Једина ствар коју могу да гледам филм и мислим да не желиш то да радиш неко време и морам да идем у теретану данас је моја омиљена ствар у вези мене да ти буде лака ноћ љубави и недостајеш ми и ти 👶 и немам појма шта сам радио усред Афроамериканаца да ли ти радиш вечерас онда то могу да видим с времена на време Узбуђен сам због тебе и твој 👪 ће бити у мојој глави ме убија 👉 сада али ја 😍 ти много и нисам сигуран да немаш питања ти ц
Јако сам се забавио играјући ову игру. Предлажем да ово претворите у игру за више играча и то би вероватно учинило игру још забавнијом него раније.
Circuit Bmw auto gearbox, Short legs big thighs, Itouchsecure ios 9 ... Pansiontie 4, Ana paula persico, Oprf wrestling roster, Mac keyboard f5 f6,
Зашто не можете да играте егзибицију. И зашто морате да мењате своје потезе када се придружите рвачкој организацији и након тога не можете ни да прилагодите свој лик. Игра је сада тако лоша.
Srbija Vesti gives you easy access to read the most popular news sources from Serbia (Srbija) on your Android device. Take this app with you and stay
RWR Wrestling (@rwrwrestlingrwr) | Твитер - Twitter
Ова игра јесте, али има када мој противник нема живот, он ме увек удара и шутира
Сјајна игра играјте је много, али зашто вам боокер не даје избор да задржите свој лик какав желите
Леди Баг и Супер-Кот - викторина APK - HappyMod
Јебите се нема екибитионс мец
Заиста волим да играм обе верзије рвачке револуције, контроле су глатке. Хопе М Дицкие и други и даље читају рецензије јер би заиста волели да виде још игара од њих. Идеја која би била добра је и даље кп иста графика ликова, али би било добро видети фудбалску игру сличну лиги снова, нпр. уместо дугмета за завршетак било би дугме за пуцање. Такође би још једна игра била врестлинг револутион ворлд царнаге/бекстејџ где нема паркинга за рвање у рингу, бар свлачионице су сјајне за видети!
Ф*** ТИ МАЈКО Ф***** ГДЕ ЈЕ КОНТРОЛЕР КРЕТАЊА НА МООМ ЕКРАНУ, И НЕ МОЖЕШ ДИЗАЈНИРАТИ СВОГ СВОГ РВАЧА, ВОЛИМ СТАРУ ВЕРЗИЈУ, ПОПРАВИ ЈЕ МАЈКО Ф*****
Wrestling Revolution Sportovní kihz
Zbornik sazetaka-2018.indd - Sportske nauke i zdravlje
Poweramp widget Purple Glas Mod APK - unlimited money
Не могу да поставим мп3 тематску песму као улазну песму за суперзвезду. Остављање овога све је добро, а најбоља ствар у игри је њена способност да ради ван мреже.
То је одлична игра за љубитеље рвања, али има толико досадних карактеристика. Понекад ћете устати и ваш лик пада без разлога. Циљање није баш добро, ако нисте у складу са њима, промашићете, али вештачка интелигенција неће. Ако трчите на АИ, они ће пре напасти и ударити вас пре него што можете сваки пут. Много угодније на рачунару.
Ово је одлична апликација.. неке поправке и додавање траке за јачину звука за звук игре.. волим ову игру чак и након што је толико година напустио и још увек је волим..
Indigo Mind Mod APK v1.1.3 (Dinero ilimitado) - Moddescargar