Post by culdileakethorn on Feb 6, 2022 9:30:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Restaurant Paradise: Sim Builder Simuliaciniai woh
о, боже, потребителският интерфейс е толкова труден за навигация
Моля, поправете това, което използвам, за да харесвам вашите игри, но не мога да вляза в имейла си! Дори не мога да променя името си, дори не мога да пазарувам! Поправи това. Ще изтегля тази игра отново, след като ги поправите ☺️ благодаря❤️
това е ..... СТРАХОТНО, дадох му 5 заради краткия урок и страхотната графика и също ми харесва факта, че колкото повече едни и същи кулинари, толкова повече плащат и как имате нужда от специфични сгради за нови любители на храната
Харесвам тази игра, но изостава толкова много, но всичко е наред.. има добра графика..
страхотна игра, би била идеална, ако беше достъпна за игра офлайн! 💕
Това всъщност е ок игра
Това е хубаво
Това е доста хубава игра, лесна за използване и печелене на пари, не чувствам, че постоянно ми липсват пари, защото правенето й е лесно.
Хубава игра, но трябваше да има повече функции.
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulacije ipr
Restaurant Paradis: Sim Spil Simulation cid
Скучни игри. Но понякога се пристрастяваше
Харесвам тази игра, защото е лесно да получите пари и тази игра има много задачи
няма проблем...
Това е много много добро приложение! Добре е според мен. Без кликбейт, всичко, което видях на снимки и реклами, е много сходно в играта, която играя! Тази игра заслужава 5 звезди!
Restaurant Paradis: Sim Spil Simulation byz
Актуализация: Все още се наслаждавам на тази игра. Вие избирате дали да разширите земята или да надстроите ресторантите. Много възможности за избор на декор и забавление без стрес, но все пак с цели, които дават цел. Харесва ми, че мога да играя няколко минути или известно време, да печеля монети, докато го няма, имам много да подреждам и украсявам, режим на треска за бързо увеличаване на монетите, съставки и фестивал на храната за подобряване на ресторантите, сладки посетители, разнообразна храна сергии. Не изисква много време и все пак винаги има какво да се направи.
Porr
много реклама.. всеки път, когато треска.. има реклама
това е добра игра, но не можете да надстроите магазини, ако сте офлайн
Хубава игра, можете да създадете мечтания си ресторант толкова бързо, за да печелите монети, но има малък проблем с повишаването на нивото, но за мен е хубава игра, можете да играете с wifi или без wifi
Абсолютно го харесвам, но бих искал да се покачвам по-лесно, защото трябва да купите земя, за да се изравните, така че бих искал да получа опит по-лесно освен тези десет от десет
Добра игра, но искаме да актуализираме, искаме нещо ново. Ако се актуализира, давам му 5 звезди.
Наистина харесвам тази игра, не само че е лесна за игра, но и много релаксираща!
Наистина е забавно и е като Happymallstory и Hotelstory. Харесвам този вид игри и причината, поради която оцених тази 5 ЗВЕЗДИ, е, защото (1) е наистина сладка (2) графиката (3) можете да отидете на различни острови (4) играта е с висок рейтинг и (5) там има ТОЛКОВА МНОГО сладки магазини и декор в тази игра, която я прави много по-сладка и забавна :3. Играх това с часове, за да се изравня и да купя магазини и декор. Благодаря ви, че направихте тази игра, защото е наистина ЗАБАВНА, така че ви предлагам да изтеглите тази игра
добре е, още една звезда за имената на ресторантите и декорациите, но като цяло е хубава игра
Тази игра е забавна! Обичам всички сгради и декорации
Лесен и забавен минаващ време.
Тази игра е красива
И така, как мога да изключа звука?
Evil Nun: Ужас в училището Аркадни djd
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulation pwu
Хубаво е. Не е скучно. Но не мога да запазя играта във фейсбук или имейл. Това е лесно 5-звездни момчета, но поради невъзможността на тази игра да се запази (винаги искам да съм сигурен, че имам резервно копие, някой е загубил телефона си на тоалетната чиния?), минус 3. Моля, направете нещо по въпроса. Благодаря...
Е, сладко е и всичко, но е малко просто
Добре е
Дизайнът на тази игра е наистина сладък и харесвах предишните игри като тази, но чувствам, че тази малко липсва. Няма много какво да се прави или строи освен ресторанти. Основният ми проблем е колко странно е трудно да се повиши нивото? От известно време съм на ниво 2 и обикновено тези игри се повишават доста бързо, поне на по-ранните етапи.
Типоооо😑😑😑😕😕😕😕
Играл съм го много. Бях на ниво 32, но за съжаление го деинсталирах, защото не работи. всеки път, когато го отворя, ми показва черен екран. Сега го инсталирам отново, но има един проблем, който не мога да вляза .... след това започнах нова игра, но тя не свързва акаунта ми... моля, възстановете я възможно най-скоро..... наистина обичам тази игра .... моля... възстановете я
Тази игра много ми отива. Всъщност съм тих, не обичам игрите, защото са сложни за мен. Но тази игра наистина е лесна за игра. супер ми харесва.
Не мога да свържа Facebook или gmail
Ехххх
Забавно е, но когато играете по-дълго е скучно
Две звезди...
Минаха наистина 2 дни и много ми хареса! Използвах 5 звезди, защото е като магнат и можете да го играете, когато пожелаете и когато ви е скучно. Между другото, благодаря ви, че направихте тази игра, наистина е забавна! Пожелавам на всички хора да харесат тази игра!
Дотук добре. Не съм срещал трудности. Но засега ще му дам 4 звезди заради бавния напредък на играта.
МРАЗЯ ГО! ПЕРИОД! моля поправете го!
Наистина е забавно да се играе с него
Маганда
Макар и хубава игра.... но става скучно след няколко нива.
забавно
Харесвам тази игра, но вече играя тази игра, когато съм на 6-9 години... Наистина ми липсва тази игра... Открих грешки в тази игра... Моля, поправете тези грешки
😊 Само 3 секунди за мен. Трудно е да вдигна ниво хаха, но е забавно да се играе. благодаря
Добра игра