Post by tiseturtira on Feb 17, 2022 8:00:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več primogems ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Mislim, da je to dobra igra, vendar ne znam igrati pravilno. Kadar koli bom kliknil puščico v dnevniku, ne gre nikamor. Poskušal sem klikniti izhod, vendar ne morem zapustiti. Poskušal sem znova zagnati igro, vendar je še vedno isto. Bruh.
Ne morem odpreti igre od jutra do zdaj. Ali lahko kaj storite glede tega? Tudi pri wifiju in podatkih se igre ne da odpreti. Hvala vam
Igra je prijetna, vendar za tisto kuhalno opremo, ki je še ne moremo kupiti, kupcev, ki čakajo na naročilo, ni mogoče preklicati, kar je resno frustrirajuće. Tudi nalaganje med stranjo prijateljev in samim se zelo počasi.. Predmeti, ki jih damo v trgovino za kuharje, če jih odstranimo, bi bili izbrisani, kar je zapravljanje.. Upam, da bomo predmete obdržali. Če bi se ti izboljšali, bo boljše in bolj zabavno
Star Chef 2: Restaurant Game הדמיה aiuj
Zabavna igra, toda popolna izguba denarja; postavljanje predmetov je nerodno in težko; nekateri predmeti zahtevajo hrano, ki je ni mogoče pridelati ali kupiti. Odstranjeno.
Vložil sem ure n ur in mi je bilo všeč, zdaj pa sem obtičal v hiši slavnih in ne morem ven. Ponovno sem ga zagnal in še vedno tam. Primoran bom odstraniti. Prosim popravi.
Obožujem to igro in ko je izšla 2, sem bil tako navdušen, toda od zadnje posodobitve se nisem mogel prijaviti. Prosim pomagajte
Igra je zabavna. Navdušeni ste, ko vidite, kako napredujete v igri. Brez prisilnih reklam. Grafika naredi igro bolj privlačno za igranje. Ena malenkost, želim si, da lahko posekamo mrtva drevesa in rastline, tako da ne uporabimo naših kovancev ali denarja. Ni lepo videti mrtve rastline, ki visijo okoli vašega težko prisluženega dizajna igre. Veš kaj mislim. Želim vam vse uspehe in več moči.
Za vašo dolgo vadnico bi moral biti gumb za preskok. Nekako mi ni bilo všeč, ker ga v prvih 15 minutah ni bilo. In igra ima zelo počasen prehod možnosti in tudi vlečenje predmetov je zelo počasno. Vljudno popravljeno in tudi nakup semena se ne splača? Kot da moraš počakati na 49 lvl? To je noro. Mogoče bi bilo okoli 20 lvl super
Resnično sem užival v tej igri, dokler se ni zataknilo in nisem uspel pri serviranju, brez menija, samo zamrznjen. Ponovna namestitev ne pomaga, na srečo je ekipa za podporo pomagala in po nekaj dneh popravila.
Ni mi bilo všeč. Nisem mogel razumeti, kaj hočejo od mene.
Star Chef 2: Restaurant Game Симулације hfa
slabo!!! tega ne morem več igrati. nakup v aplikaciji ima težave s plačilom in ga ni mogoče naročiti.
Nisem vesel, ker toliko zaostajam, da hrana vedno gori, ko igram na chef masters
V nekaj dneh je bilo zelo dolgo med igranjem chef mastera, zdaj pa enako v nakupovalni naglici, celo odstranite tudi iste rezultate, prosim, popravite, hvala
Zelo počasen pri nalaganju. Zelo igralno, le predolgo se naloži. Če je nisem igral več kot pet minut, je bilo dolgčas čakati, da se naloži
Všeč mi je funkcija trgovine.Svojo posodo lahko dam v prodajo po lastni ceni, drugi pa si jo lahko ogledajo in kupijo (nasmeh)
Nekatera od teh živil se kuhajo predolgo
Ta igra je zelo privlačna. Zasvojen sem bil v 1 dnevu. Zdaj sem dosegel stopnjo 20 in sem odklenil čudovite predmete.
Igra acchi hai lekin is mein time bahut lagta hai cooking hone mein thoda fast ho to Achcha Lage
Vse je predrago. Razmerja se ne ujemajo. Ko to rečem, verjamem, da cena hrane ne dovoljuje nakupa aparatov, zaradi česar veliko ljudi noče igrati te igre.
Star Chef 2: Kookspel Simulatie ujgc
Te igre ni mogoče posodobiti ;(
Bonusne nagrade na koncu vsake stopnje so prijeten dotik. ampak morda ... le morda bi bili morda bolj nagrajeni?
Igra je ok. Dolgo traja, da se hrana in zelenjava končata. Grem noter, dam stvari kuhati, nato pustim in se vrnem čez uro, da je vse končano.
Zelo rada igra. Vedno se imej super, ko ga igram. Vendar le majhna stranska opomba. Ali je mogoče nadgradnje nekoliko poceniti? Ker veste, včasih lahko postane malo fustrirajoče, ko ste v majhni restavraciji
To je res sproščujoča in zelo zabavna igra..
Še vedno igram staro različico, lahko rečem le, da je grafika dobra, vendar je čas kuhanja predolg. Igram obe različici, vendar sem bolj navezan na staro različico igre, čeprav ni več zgodbe, ki bi jo lahko spremljali ali dokončali.
Danes sem prenesel to igro in si prislužil prve nagrade. Na začetku so vam omogočili, da strankam postrežete juho iz zelene solate, da lahko pridobite nekaj izkušenj z vodenjem lastne restavracije. Neprekinjeno jo igram. Odklenili ste že 5 stopenj in zaslužili izgubljene kovance.
Ne morete saditi zelenjave, ki jo potrebujete, ko jo potrebujete. Ko nekaj posadim in grem po njih z vrta, imam nič. Zasadim štiri parcele zelenjave, vendar izginejo. Razmišljam o izbrisu te igre. To se zgodi tako pogosto. Utrujen sem od tega.
Odličen koncept igre, vendar zanjo ne bom porabil denarja, dokler ne odpravijo težave z nezmožnostjo odstraniti naročila, ki jih ne morete popraviti, saj še nimate te opreme. Imam 10 od 12 miz povezanih z ljudmi, ki želijo predmete iz strojev, ki jih še nimam ... Moral bi biti sposoben zavreči ta naročila ... Potrebujem čas za razširitev in rast na drugih področjih ... ne smisel ...
Ker sem začel igrati to igro, jo je zelo zanimivo igrati, vendar je problem v tem, da je predrago igrati in težko dobiti trženjske košare in tudi denar, in naprave so drage, mislim, da ne morem nadaljevati z igranjem igre .. 😔😔
Niti nikoli lepo ne
Ko dosežete stopnjo 8, vam Star Chef omogoči razširitev restavracije in prostor za več miz, dekorjev in naprav. Resnično želim dokončati naslednje stopnje čim prej, da raziščem več funkcij.
Preveč smh
Ramp Car Stunts - Car Games Role Playing tpe
Zbiranje denarja traja predolgo
Ena najboljših simulacijskih iger kuhanja, kar sem jih igral. Oblikovanje nivojev je na mestu in zelo ustvarjalno. Miselni mehurčki so zelo prijeten dotik.
Ta igra se zelo razlikuje od drugih spletnih aplikacij za igranje iger. Igrati zvezdnega kuharja 2 se nikoli ne zdi, da bi delal nekaj dodatnega, postalo je del moje rutine.
Ta aplikacija je ne more igrati igra je zamrznila, sploh ne morem premakniti zaslona in se dotakniti hrane, nadaljuj poskusite začeti igra se zdi, kot da sploh ne deluje
Hvala, sem preveril in je popravljeno. Cenim vaš hiter odgovor. Imam svoj mesečni premium paket. Spet lahko začnem igrati 😊👍
Vadnica za star chef 2 je zelo enostavna za razumevanje, takoj se razumete z njenim delovanjem. Pohvale razvijalcem za tako globoko razmišljanje
Restraunt ne okrasite le z dodatki, temveč se lahko odločite tudi za svojo najljubšo barvo za stene in jih pobarvate! Želim si, da bi lahko preoblikovali tudi osnovno infrastrukturo restavracije
Star Chef 2: Restaurant Game Simulacije jlcd
Pravkar sem ga posodobil.. Spet...ZDAJ NE MOREM IGRATI!!! JE ZAGOTALO ... preveč sem delal, da bi začel znova!!! POMAGAJ!!!!!!!!
Eden najboljših trenutkov, ko sem igral mobilno igro. Simulacija kuhanja je samo moj stil. Obožujem različne možnosti za dekoracijo restavracije v igri
Igra je uporabnikom ponudila številne funkcije. Če tudi vi radi igrate kuharsko igro, potem boste v tej igri zagotovo uživali.
Ta aplikacija je dobra in manj dogodkov. Posodobitev aplikacije ni uporabna
Mislim, da aparati ne bi smeli biti tako dragi in zaslužimo manj kovancev kot xp s tremi naročili gredo na naslednjo raven, ostanemo z dvema tremi napravama, naloženimi za nakup, povejte nam, kako zaslužiti v sami igri
Star Chef 1 je bila vedno ena mojih najljubših iger, tako da sem navdušen nad posodobljeno različico!!! Nadzira nekoliko grobo, zlasti izziv kuharja. Poskus vleči hrano na krožnike in postreči stranke ni lahko. Želela bi si, da bi bilo to pipo za serviranje.. Precej skopa na moč kuhanja, a tako zabavno!!! Všeč so okraski.
Zdi se, da ne morem namestiti posodobitve in mi želi, da igram igro