Post by tiseturtira on Feb 17, 2022 7:57:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Лабиринти и още игри ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Лабиринти и още игри IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack primogems ▞▞▞
▞▞▞ Лабиринти и още игри 2022 version ▞▞▞
Постоянни дълги реклами... смешно
Забавно. Твърде много реклами. Всяко друго ниво реклама. Разбирам защо, пари. Но все пак... вместо това бих предпочел тип банер. Независимо от рекламите, това е забавна игра.
Това е страхотно приложение. Инструментите са доста ефективни, а оформлението също е доста невероятно.Процесът изглежда много удобен и нивата стават по-трудни по определен начин и е наистина приятно.
Аз като Дхрити обичам тази игра толкова много, че има толкова много нива и те изискват много фокус и мислене🤔, което ми харесва. Оценявам❤ изработката на тази игра и препоръчвам на всички да играят тази игра
Реклама след всяко ниво. Когато нивата отнемат 7 секунди, това е толкова отчайващо.
😉😉😉😉😉😉😉😉
Играта ми харесва
Играта е забавна, но не спира 30-секундни реклами, които не можете да пропуснете. Това няма да е първият път, когато изтривам игра, която ми хареса поради бомбардиране с реклами.
Проста игра, която ви пристрастява много бързо. Единственото нехаресване не са самите реклами, а дължината, за която са включени. Напълно разбирам, че това е доходът, необходим само няколко секунди по-малко и тогава няма други проблеми. Игра А1.
Трябва да платите пари, за да играете каквото и да е. Това трябва да противоречи на Общите условия на Google. Не можете да играете този лабиринт, без да харчите пари
много е яка има най-различни лабиринти
Инвазивно - беше забавно отклонение. Сега иска достъп до моя акаунт в Google и не ми позволява да премина към играта, когато откажа. Тогава не ми позволяваше да изляза. Натиснах бутона за връщане назад и ме попита дали искам да изляза. Натиснах "да" и нищо нямаше да стане. След пауза бих опитал да изляза отново със същия резултат. Трябваше да рестартирам телефона, за да изляза. Това приложение е премахнато от телефона ми ЗАКОННО!
Мразя факта, че след всеки път, когато надвиеш нивото или каквото и да е, се появява реклама и 9 пъти излиза 10 е същата реклама
Моля да направите нивата на работа на DARKNES на лесно ниво
Това е игра за развитие на ума и в тази игра може да прекараме и нашето време. Съдържа много различни видове отбори. Забавлявам се във всички видове теми. Просто се страхувам, когато играя на traps и enimes theams и ми отнема толкова много време, за да намеря лабиринта в тъмния под и в таймера, използван от theam, за да го направя по-бързо. По всякакъв начин е добре да играете този тип игри. Много се забавлявате да играете тази игра. Благодаря много.....
Тази игра bs, веднага щом отворих играта за първи път получих реклама, гледах я след това, когато се опитах да играя на първото ниво дойде друга реклама, това е глупости**
Не е лош, с основна изглеждаща графика, но е функционален. Много надценена, ако искате версията без реклами. Абсолютно няма начин да платя много за това. £1 може би.
Добра игра. Предизвикателно, забавно и релаксиращо. Най-трудното, когато стартирате играта за първи път, е тъмнината. Коааааааааа игра!! Освен...твърде много реклами!!!!!!!! Не купувайте премахване на всички реклами. Просто изключете wifi, освен ако не харесвате реклами и сте луди. Но. Изключването на wifi ще: 1. Няма да ви накара да получите безплатен намек, защото трябва да гледате реклама, за да получите безплатен намек. (Дух!) 2. Да не ви позволява да пропускате, защото (същата причина като 1) Моята оценка: ^^^¶¶ (Ех, добре.) Моля, отговорете на този създател.
Играта отнема няколко секунди, за да отговори, в противен случай е ОК за няколко минути, за да се тревожи.
Без донуад
Гййф4тъууд🌈🤩😓
Готини и приятни пъзели . Теглете без да мислите(*˘︶˘*)
Тъпо
Добре е.
Много ми харесва играта
Waaaayyyy твърде много реклами, това го прави наистина досадно да играете. Деинсталирам играта заради това.
Амиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии Мисля че е скучноооооооооооооооо
Хареса ми, но когато установих, че не мога да го сложа на външната си карта за съхранение, трябваше да го изтрия. Не знам защо не го позволявате.
😊
Мисля, че наистина е лесно. Харесва ми, но очаквах повече трудности. Искам да кажа, направих 100 лабиринта за 30 минути. Очаквах например кръгли лабиринти, но ми харесва.
Тази игра е страхотна! Страхотен убиец на времето.. Всеки тип лабиринт е много различен и много добър. Но недостатък на това приложение е, че има реклами... Така че, за да се противопоставите на това, че играя офлайн, трябва и вие. Що се отнася до нивата, те са много добри и донякъде предизвикателни, но по никакъв начин не са скучни.. Като цяло страхотна игра... Благодаря на разработчиците!
Доста е сложно и би било по-добре, ако направите топката герой, може би мечка костенурка, котка кит idk
Тази игра е отлична игра и също така помага за мозъка, тя е лесна игра
Λαβύρινθους & More Παιχνίδια παζλ vov
Ако първото нещо, което се случва, когато отворя приложението ви, е, че съм принуден да гледам 30-секундна добавка за друго приложение, вие сте ме загубили, преди да започне. Много добре.
Знаете ли, когато други отзиви стенат за твърде много реклами? Те са малки в сравнение с количеството реклами, които ви обслужват. На всеки 2 рунда, реклама, всеки път, за да отидете на екрана за избор на ниво? Реклама. Прави го невъзможен за игра.
Mazes और अधिक पहेली ynnt
Ивоа
Мисля, че това беше брилянтна и най-невероятна игра някога .. дори родителите ми също играха и се наслаждавайте на това, трябва да го изтеглите! но. все още имам нужда от повече нива, така че намалявам една звезда, но наистина невероятна игра!💯
Тази игра е логическа и е много трудно да се направи нещо подобно .Затова и давам 5🌟🌟🌟🌟🌟
Mazes & More Dėlionė gpy
Реклами след всяко ниво. Това прави играта неиграема за мен.
Изважда ви от игра след всяка победа на блок, като напълно излизате от играта и рестартирате
Различен тип нива, което е добре. Преминава от лесно към изключително трудно в няколко нива, което също е добре. В играта има много нива, които я поддържат интересна. Не съм фен на лабиринтите, но тази игра ме накара да ги харесам.
Страхотна игра, играта е проста, но забавна и леко пристрастяваща, но играйте само версията за моментална игра. Ако инсталирате играта, честотата, с която тя прекъсва вашия геймплей с реклами, напълно унищожава всяка развлекателна стойност, която играта имаше.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Laga ydfj
Страхотно, може, но само ако можете да добавите повече цвят към него, а не зелено и черно
Някак опростено. Но добър начин да загубите няколко минути.