Post by tiseturtira on Feb 17, 2022 7:35:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla primgem ▞▞▞
▞▞▞ bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Bubble Shooting Slagalice xhss
Bunu seviyorum, çok rahatlatıcı ve düşündürüyor.
Yaptıklarım oluşmuyor
Oyuna ne zaman güncelleme gelecek? Çok eğlenceliydi ama bahçe yapılmadan birdenbire bitiyor, belki merdivenler daha fazla tadilata yol açabilir, sadece söyleyerek...
Sadece reklamlara hizmet etmek için ince bir şekilde gizlenmiş bir oyun. Çok hızlı çok tekrarlayıcı oldu. Kaldırıldı.
Ne guzel zaman cabuk gecer.
Binanın içinde tasarım yapmayı seçebileceğiniz güzel ve yaratıcı bir oyun. Güzel oyun.
Güzel ama reklam asiri olduğu için sildimmmmmftvGhxfhbcxffffffffffbcxxx
Oyun üzerinde çalıştığınız odada kalmaz, anahtarlarınızı alır.
Bu oyunun tadını çıkar
Bu oyunu seviyorum ama tüm görevleri bitirdim. Şimdi yapacak bir şey yok, daha fazlasını mı ekliyorsun?
Oyun çok sıkıcı 😭😭😭 Oyunun biraz hızlı olması hoşuma gidiyor ⏩⏩ Ths
çok beğendim süper
İlk başta iyi bir oyundu, oyunun çoğunu bitirdim şimdi bana yapacak başka bir görev vermiyor.
Çok fazla reklam. Ve her zaman gecikmeli.
버블 슈터 - Bubble Shooter 퍼즐 vnq
Çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim
Oyun düzeltmek için görevler vermeyi bırakana kadar eğlenceliydi. 1880'lerin zirvesindeyim, sadece baloncukları vuran bir şey yok
YUSUF GÜMÜŞ
Herkes için eğlence.
3411 de kaldım. Sonraki mu açılmıyor devamı var mı yok cevap bekliyorum
Bu oyunu seviyorum ve annem de çok seviyor ve son zamanlarda bu oyunu çok oynuyor... Ki bu beni mutlu ediyor çünkü oyununuz gerçekten çok iyi ve sizi gerçekten desteklemek istiyorum... İyi çalışmaya devam edin dostum !
Bu oyun profil çok güzeldi
çok kötü değil güzel bir oyun
Her seviyeden sonra reklamlardan sonra iyi başladı. Kaldır
Süper oyun çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok iyi👍 oyun yani süper oyun yüklellllllll pleseeeeeeee superrrrrrrrrrr gameeeeee
İlk birkaç turdan sonra, o kadar aşırı ram tıkanıklığı yaşadım ki, yüklemeden hemen sonra dondu. Eğlenceden daha fazla sorun haline geldiği için sildim.
3 yıldız veriyorum çünkü her seviyede jeton alıyorum ama 500 seviyesinde hala jeton yok n yeni seviyeye başlarsam jetonlarım tekrar sıfır ve şu ana kadar 1 jeton kullanmadım hiç kimse
Bakacegiz
The Cook - 3D Cooking Game Gündəlik wtff
Bir sürü reklam ve gerçekten yavaş, aksi takdirde gerçekten iyi olabilir ama onu kaldırıyorum
Berbat
Bu oyun çok güzel, mini oyunu çok seviyorum ve mini oyunu kazandıktan sonra, size görev yapmak için bir anahtar veriyorlar. Oyunu çok seviyorum ♥️
ÇOOK REKLAM VAR!!!!! BIKTIRIYOR 😮😠😠😠😥!!!!
Türkçe dil seçeneği yok
Sadece çok fazla seviye yapabilir, sonra tüm seviyeler biter
İnternet açıkken iki üç defa reklam interneti kapatiyosun reklam olmadin diye bu defa oyun oynanabilir siliyorum
En kötü oyun, mümkünse bu en kötü uygulamayla reklam cehenneminde gösterildiği gibi değil -ve yıldız
İlk başta iyiydi ama şimdi iş başına 5-6 tuş alıyor. Balonları vurmamak için yenilemek için indirdim
bubble Shooter Teka-teki hvkr